If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това са двете най-евтини фейсови 156-ци - на другите цените им са над 9-10К, докато от 147-ците преди фейса тая е една от най-скъпите... Иначе да, едно вагонче след фейса определено е по-кола от тая 147-ца...
Цената не е тази която е посочена в обявата! Страшно много ми свали собственика от цената и ми замириса на...Като поразпитах тук и там ми казаха, че е била ударена отзад когато са я вкарвали преди повече от 2г.! За това исках някой от София да мине и да я огледа добре и да си каже мнението, ама явно няма хора дето да правят услуги...
колега, много грешно подхождаш с избора на кола. забрави за автоджамбазите и тия уникати. видиш ли такова нещо - уникат, GTD, полуавтоматик - бегай надалече.
търси си честна кола. употребявана кола няма как на няма забележки. я някоя паркинг щета, я протрито нещо и т.н.т . от парите които си събрал , отдели едни 2000лв да има за обслужване и ако излезе някой ремонт. освен това помисли добре дали ще имаш пари за нея. всички мотори на алфа са над 100коня което означава скъпия данък. освен това ако е над 1,6 гражданската ти е по-скъпа, а ГТВ определено не е младежка кола.
Става въпрос за 147-ца а не за GTV! Ето пак давам линк за който не е разбрал: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...256&f1=details
Моля някой от Сф да помогне!!! Да види дали е направена добре?! Нищо, че е блъскана отзад - зависи колко и как е направена! Макар, че човека излезе некоректен, като ме излъга, че не е блъскана...
Базикам се, разбрах какво искаш да кажеш и е напълно вярно... То от нашите коли май само 147 е подходяща за "учащи се", друго поне на каквото аз съм се качвал все си има някаква специфика и някакси трябва да си шофьор за да ти е ясно какво се иска от теб Така, че правилно се е насочил човека според мен...
Става въпрос за 147-ца а не за GTV! Ето пак давам линк за който не е разбрал: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...256&f1=details
Моля някой от Сф да помогне!!! Да види дали е направена добре?! Нищо, че е блъскана отзад - зависи колко и как е направена! Макар, че човека излезе некоректен, като ме излъга, че не е блъскана...
Колега аз , не разбирам какво не ти харесва на колата на дигиталния, колата е за същата цена която беше готов да дадеш за 147 1.6 , която определно няма да ти легни на младия характер + не и знаеш историята, докато на дигиталния си знае всичко и е сменено и ново па и върви
---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 21:09 ----------
ЕДИТ: бадмадафака ахамм, аз моята 156 на който и да я дам да кара или подскача като тръгва или му гасне
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Айде бе Качака взимай някъв таралястник и да се свършва, каквото и да вземеш все е старо не му мисли толкова щото всичко си жив късмет при стара кола. И те усещам как залиташ към новият внос, щото думата нов те блазни. Ще ти кажа че 99% от новият внос са автомобили от третия ред......
Колега аз , не разбирам какво не ти харесва на колата на дигиталния, колата е за същата цена която беше готов да дадеш за 147 1.6 , която определно няма да ти легни на младия характер + не и знаеш историята, докато на дигиталния си знае всичко и е сменено и ново па и върви
---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 21:09 ----------
ЕДИТ: бадмадафака ахамм, аз моята 156 на който и да я дам да кара или подскача като тръгва или му гасне
Колата която той не харесва съм и виждал едно списъче, където сумичката е минала 30к. лв., за да придобие сегашния си вид заедно със закупуването и Ако слууууучайно новия колега го види има огромен шанс да си изтрие профила и да не влезе никога повече в тоя форум.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
[QUOTE=thecleaner;915487]Колата която той не харесва съм и виждал едно списъче, където сумичката е минала 30к. лв., за да придобие сегашния си вид заедно със закупуването и
Е те за това хората казват ,,Ти го буташ в рая,то върви по края".
Новия внос си е нов внос,добре звучи.........
Ооох... Радо моля ти се не говори за списъчетата, щото аз вчера свърших въпросното списъче на вече бившето QV (което практически се беше натрупало за 2 месеца)... Към цифрата която ти "на око" каза на семкаджията разбирач тогава, прибави ама точно едни 50% отгоре... И аз самия не можах да повярвам какво стана като теглих чертата...
ПС по темата: то бива снобарщина бива, ама сега човека пита културно и накрая "феновете" ще го откажат от марката преди дори да я е опитал...
Само да вметна, че моята кола за предпочитане, да не кажа задължително трябва купувача да е от София (заради маторя) , защото иначе много дълга и широка, а на мен не ми се занимава
А и оставете момчето, нека вземе това, което на него си му хареса и го влече...Има една шегичка, която си подмятаме тук...: Истински "АЛфист" се става след като поне веднъж отвориш матора за основен ремонт
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Първо не мога да приема първата ми кола да е след основен ремонт...сигурен съм, че ще е по-добре от другите, защото няма да давам пари, ама... така го чувствам! А и ми е много мощна...
Второ 147-та за която става въпрос и е обявена за 7600лв. Без много пазарлък собственика клекна на 5500лв.!!! 2100лв. под цената само с един телефонен разговор! От там се усъмних и като поразпитах се оказа, че е вкарана преди 2г. от Германия и е била ударена отзад - ама колко така и не разбрах!? А човека се кълнеше, че е избирал за сина си и няма удари, оригинална боя, километри...абе...направо се отвратих от хората!!! Защо трябва да я обявява за токова много пари, а след това да сваля кажи речи половината?! За някой и друг лев ще продадат майка си и баща си! Ужас!!! Защо така се изродиха тези хора - не знам?! Аз много държа на коректността и честността и не го разбирам това...защо трябва да лъжат толкова нагло и като отидеш на 200-300км. и се чудят какво да кажат?! Ако е нещо което не се вижда - да, ама ламарини...не ми го побира главата! Не знам...продължавам да търся читава кола, но...нещо взех да губя вяра...
Ако някой попадне СЛУЧАЙНО на читава кола да пише.
Първо не мога да приема първата ми кола да е след основен ремонт...сигурен съм, че ще е по-добре от другите, защото няма да давам пари, ама... така го чувствам! А и ми е много мощна...
Второ 147-та за която става въпрос и е обявена за 7600лв. Без много пазарлък собственика клекна на 5500лв.!!! 2100лв. под цената само с един телефонен разговор! От там се усъмних и като поразпитах се оказа, че е вкарана преди 2г. от Германия и е била ударена отзад - ама колко така и не разбрах!? А човека се кълнеше, че е избирал за сина си и няма удари, оригинална боя, километри...абе...направо се отвратих от хората!!! Защо трябва да я обявява за токова много пари, а след това да сваля кажи речи половината?! За някой и друг лев ще продадат майка си и баща си! Ужас!!! Защо така се изродиха тези хора - не знам?! Аз много държа на коректността и честността и не го разбирам това...защо трябва да лъжат толкова нагло и като отидеш на 200-300км. и се чудят какво да кажат?! Ако е нещо което не се вижда - да, ама ламарини...не ми го побира главата! Не знам...продължавам да търся читава кола, но...нещо взех да губя вяра...
Ако някой попадне СЛУЧАЙНО на читава кола да пише.
Хахахах, почети още малко форума и найстина си помисли дали искаш Алфа. Без да те отчайвам но 147 предполага разходи от рода на: свещи, ламбда дебитомер и друга Иликтроника 1000лв., окачване 1000лв. обслужване, каско, гражданска, номера 1000лв.
Първите две по 1000 не е задължително да ги дадеш веднага до 1 година обаче трее си подготвен. Въпросния основен ремонт следва да го направиш рано или късно, колко по рано толко по малко теми от рода на; колата се окоти
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment